Archive for » szeptember, 2012 «

Tuba Quartet hangverseny

 A filharmónia-bérlet első előadása a Tuba Quartet hangversenye volt. Az együttes 2006-ban alakult és céljuk, hogy a rézfúvós hangszercsalád legnagyobb és legmélyebb hangú tagját a tubát, minél több gyerekkel ismertessék meg.

Category: Egyéb  Leave a Comment

Papírgyűjtés

Category: Egyéb  Leave a Comment

Kezdődik az iskola…

,,Iskolánk, újra itt vagyunk!
Elhoztuk sok nehéz batyunk.
Új könyv, új füzet egy halom.
Kezdődik, nincsen irgalom.”


2012. szeptember 3-án az ország valamennyi iskolájában megszólalt a csengő. A Nyárády Mihály Általános Iskola és Óvoda Petőfi Sándor tagintézményében az új tanévet Kissné Virtás Éva tagintézmény-vezető nyitotta meg.

Szép hagyomány iskolánkban, hogy az elsősöket óvó nénijük kíséri be tanévnyitóra, ahol a tanító néniknek átadják és gondjaikra bízzák a gyerekeket. Idén sem volt ez másképp: rövid műsor keretében nagyon bátran, mosolygósan, igazi iskoláshoz illően mutatkozott be 13 csillogó szemű nebuló. Ezt követően Katika óvó néni átadta a leendő elsősöket, akiket Ancika tanító néni köszöntött és az iskola nevében ajándékkal kedveskedett nekik. A műsor után az első osztályosokat a nyolcadikosok kézen fogva kísérték helyükre.

(Teljes méretű megtekintéshez kattints a képre!)

Category: Egyéb  Leave a Comment

Tanévnyitói meghívó

MEGHÍVÓyes

 Tájékoztatjuk a Kedves Szülőket, tanulókat, hogy a 2012/2013-as tanév tanévnyitó ünnepsége 2012. szeptember 1-jén 8 órakor kerül megrendezésre az iskola tornatermében.

Kérjük, a tanévnyitó ünnepségen minden tanuló ünneplő ruhában (sötét szoknya, nadrág, fehér blúz, ing) jelenjen meg!

Mindenkit szeretettel várunk!

Category: Egyéb  Leave a Comment