Képgaléria


Művészeti csoport (Kálya Pálné)

 


 

“A foglalkozásokon a gyerekek megismerkedtek és elsajátították a technikai ismereteket, alapokat.
Megismerték a pontot, mint a vizuális nyelv kifejezőeszközét, térkitöltő szerepét, valamint nyugalom és feszültségkeltő hatását.
Bővítették eddigi színtani ismereteiket, megfigyelték a színek többféle csoportosítását és az optikai színkeverés technikáit.
Az ablakfestés az iskolánkban már évek óta hagyomány, a gyerekek nagyon megkedvelték és évről-évre egyre szemet gyönyörködtetőbb alkotásokat készítenek. Így az idén már igazi művészi értékű és technikájú képeket festettek, melyeket az iskolába érkező vendégek is megcsodáltak.”

 

(Nagyobb mérethez kattints a képre!)
Művészeti csoport (Liskány Andrásné)
kepek kepek kepek


HagyományőrzőNőnap az Idősek Otthonában (2012. 03. 08.)

“Évek óta hagyomány intézményünkben, hogy ünnepi műsorral köszöntjük az Idősek Otthonában élő hölgyeket. Szívhez szóló versikékkel és dalocskákkal fejezték ki tiszteletüket az idős néniknek 2012. március 8-án a kicsik és a nagyok egyaránt.”


(Nagyobb mérethez kattints a képre!)
Anyáknapja az óvodában (2012. 05. 07.)


“Mint minden évben az idén is lelkesen készültünk a gyerekekkel az Anyák napjára. Ezen a családias és bensőséges ünnepen versekkel és dalokkal köszöntöttük az édesanyákat és a nagymamákat. A saját készítésű ajándékokat a gyerekek boldogan adták át és az ünnepeltek örömmel, meghatódva fogadták.”
Anyáknapi ajándékkészítésAnyák napja az időseknél

” Az óvodások meglátogatták az időseket anyák napja alkalmából. A “szépkorúak” áhitattal hallgatták a kicsik dalait, verseit és örömmel fogadták az ajándékokat .”
Üres
kepek kepek

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.