Önkormányzati hivatal energetikai megújítása Nyírkércsen

TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00020:

Projekt címe: Önkormányzati hivatal energetikai megújítása Nyírkércsen

Projekt leírása:

A projekt célja a az Önkormányzati Hivatal korszerűsítése. Az épület felújítása régóta célként fogalmazódott meg a képviselő testület tagjaiban, melynek anyagi forrásai sikeres pályázatot követően Európai Uniós forrásból vált biztosítottá. A megvalósult fejlesztésnek köszönhetően az épület energetikai tulajdonságainak javítása, gazdaságosabb működés elérése, megújuló energiahordozókkal való ellátása vált valóra.

A beruházásnak köszönhetően napelemes rendszer került telepítésre, melynek köszönhetően az épület közüzemi számlái is jelentősen csökkenek.

Az Önkormányzat legfőbb célkitűzése, olyan fejlesztések vállalása, melyekkel a megvalósuló eszközöket, programokat a működés során is finanszírozni tudja. Fontosnak tartja, hogy a fejlesztés során azok az igények kerüljenek előtérbe, melyek olyan probléma megoldására, igény kielégítésére irányulnak, melyek alapelve a településüzemeltetési és közszolgáltatási feladatokhoz kapcsolódnak, valamint a működési kiadások csökkenésével járnak.

A fejlesztés során fontos, hogy a fejlesztés eredményeként a kiadások csökkenjenek, a település komfortfokozata javuljon, valamint az Önkormányzati kötelező feladat ellátását, infrastruktúráját megteremtse.

Támogatás összege és mértéke: 28 846 915 Ft, 100%

Megvalósítási időszak: 2018.01.01.-2019.01.29.

Kedvezményezett neve: Nyírkércs Község Önkormányzata

 

 

2018.04.04

NYÍRKÉRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT

 

Sajtóközlemény                                      

Önkormányzati hivatal energetikai megújítása Nyírkércsen–TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00020

 

Nyírkércs Község Önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által meghirdetett Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése elnevezésű pályázati konstrukcióban 28,85 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert

 

A pályázati felhívásra az Nyírkércs Község Önkormányzat 2016.06.29-én nyújtotta be támogatási igényét. A megvalósítás 2018.10.31-én fejeződött be. A projekt azonosítószáma TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00020. A fejlesztés célja az Önkormányzati Hivatal korszerűsítése. Az épület felújítása régóta célként fogalmazódott meg a képviselő testület tagjaiban, melynek anyagi forrásai sikeres pályázatot követően Európai Uniós forrásból vált biztosítottá. A megvalósult fejlesztésnek köszönhetően az épület energetikai tulajdonságainak javítása, gazdaságosabb működés elérése, megújuló energiahordozókkal való ellátása vált valóra. A projekt 28,85 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével jött létre.

A beruházásnak köszönhetően napelemes rendszer került telepítésre, melynek köszönhetően az épület közüzemi számlái is jelentősen csökkenek.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

 „A projektről bővebb információt a http://www.nyirkercs.hu// oldalon olvashatnak.”

 

További információ kérhető:

Csoma Tiborné, polgármester

Elérhetőség:     Tel. 06-42/352-307

E-mail: nyirkercsionk@freemail.hu

DSCN4570  DSCN4572DSCN4571 DSCN4573

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Szólj hozzá...

XHTML: Hozzászólásában használhatja ezeket a tagokat: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


− 5 = 4